Portfolio


Trots delen we graag met jou een selectie van animaties die we gemaakt hebben voor een verscheidenheid aan klanten. Het volledig portfolio? Kijk ook eens op ons Vimeo account.


Orange Gas

Orange gas denkt verder in manieren om schoonrijden te promoten. Recentelijk voegde ze een stofzuigservice toe aan haar pompstations. Wij mochten dit voor haar promoten.


Paques

Paques maakt gebruik van inventieve technieken om afvalwater of gassen van chemische processen te zuiveren. Omdat het hier gaat om een ingewikkelde techniek, maken wij in een heldere animatie duidelijk hoe dit in zijn werk gaat.


Maredo

Met zijn grote collectie maai en verticuteer machines is Maredo een grote speler in de markt. Om te laten zien hoe flexibel haar machines kunnen worden ingezet, maakten wij een animatie van de MT200.


Palfinger

Palfinger, vooral bekend van de meeneem heftruck achterop de vrachtwagen, vroeg ons een animatie te ontwikkelen voor 'de crawler'. Een alternatief met diverse voordelen voor de heftruck achterop.


Total Wall

Veel mensen hebben te maken met scheuren en verzakkingen in de gevel. Total Wall heeft daar een perfecte oplossing voor. Aan ons de taak om duidelijk te communiceren wat Total Wall hierin kan betekenen voor haar klantenkring.


AVK Plastics

Voor AVK Plastics maken we al geruime tijd animaties die hun gehele range aan water en gas afsluiters duidelijk maken. Hierbij de AVK Certus variant.


Meijer Handling Solutions

Inmiddels hebben we meer dan 30 animaties gemaakt in opdracht van Meijer Handling Solutions. De 3D animatie maakt erg goed duidelijk wat de voordelen zijn, en hoe je het product het meest efficiënt gebruikt.Meer zien? Kijk op ons Vimeo account.


Meer mogelijkheden?

Staat jouw animatiestijl er niet tussen? Kijk ook even bij onze partner The Motioneers. In nauwe samenwerking met hen ontwikkelen we diverse 2D animatiestijlen.Vraag je je af of jou product hier ook tussen zou passen?

Neem dan contact met ons op!