Onze werkwijze


Je denkt erover om met ons een animatie te gaan maken, dan snappen we dat je het misschien prettig vindt te weten hoe dat in zijn werk gaat. Hier vindt je een kort overzicht van wat je kan verwachten.


Zoek contact

Je mailt of vult ons contactformulier in. Wij bellen jou en samen bespreken we de wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan krijg je een goed idee van wat je wilt, en hoe wij dit kunnen invullen. Hiermee kunnen we gelijk een indicatie van de kosten geven.


Wij komen bij je langs

Je wilt graag je animatie bij ons laten maken en je wilt samen met ons jouw idee verder ontwikkelen. Graag komen we dan eerst vrijblijvend bij je langs om kennis te maken, je bedrijf of product te bekijken en gezamenlijk aan een eerste opzet te werken.


Concept & Offerte

Wij stellen een concept op van wat we besproken hebben en wat we gaan maken. We maken een offerte en indien je daarmee akkoord gaat, dan gaan we aan de slag!


Animeren

Tijdens het proces sturen we je screenshots en stukjes film zodat je op de hoogte blijft en eventueel feedback kunt geven.


Eerste versie

We sturen je een eerste versie waarop je kunt reageren. Eventuele aanpassingen komen in een checklist waarmee een definitieve versie wordt gemaakt.


Definitieve versie

Als je helemaal tevreden bent over de definitieve versie, wordt dit de uiteindelijke animatie. We streven maar naar één ding, absolute klanttevredenheid.Enthousiast geworden? Neem gelijk contact met ons op!